skip to Main Content

Stoelmassages voor senioren

Wist u dat gemasseerd worden juist op latere leeftijd verrassende positieve effecten heeft? Zowel fysiek als emotioneel? Een stoelmassage is een fijne en toegankelijke manier om dat te ervaren. Hiervoor kunt u normaal gekleed blijven en mag u plaatsnemen op een speciale, comfortabele stoel die u prettig ondersteunt. Gewoon bij u thuis.

Stimuleert de doorbloeding

Verlicht stijve spieren en gewrichten

Versterkt het afweersysteem

Werkt bloeddrukverlagend

Geeft ontspanning

Verbetert de nachtrust

Biedt persoonlijke aandacht

Wat kunt u verwachten van een stoelmassage?

De massagestoel kan ik overal neerzetten. Er is maar een vrije ruimte van 3 bij 3 meter voor nodig. Een rustige omgeving werkt het fijnst, al mag een familielid natuurlijk bij de stoelmassage aanwezig zijn. De stoel wordt altijd nauwkeurig ingesteld op uw lichaam.

Afhankelijk van wat u prettig vindt, kunnen hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden aangeraakt. De massage duurt maximaal 30 minuten. Het effect ervan kunt u nog dagenlang merken, omdat het de circulatie in uw hele lijf stimuleert en verklevingen oplost.

Spieren voelen soepeler aan en als u reuma heeft, ervaart u misschien zelfs minder pijn. Ook hoor ik regelmatig dat mensen het fijn vinden om weer eens bewust aangeraakt te worden. De positieve energie die daarvan uitgaat, is bijzonder waardevol.

Stoelmassage bij dementie

Bij mensen met dementie is een stoelmassage prima mogelijk. Als iemand onrustig gedrag vertoont, levert het vaak ontspanning op. Ook is het mogelijk om alleen een handmassage te doen in de eigen stoel. Ook dat bescheiden stukje fysieke aandacht zorgt al voor meer rust.

Tarieven en praktische zaken

Een stoelmassage van 30 minuten bij u thuis kost €66, inclusief btw. Afhankelijk van uw woonplaats komt daar een kilometervergoeding bij. Bij meerdere boekingen tegelijk, bijvoorbeeld in een serviceflat of verzorgingshuis, reken ik deze kilometerkosten natuurlijk maar één keer door.
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Anders moet ik de kosten van de behandeling helaas in rekening te brengen.

Wilt u meer informatie over de stoelmassages voor senioren?

Belt u mij dan gerust of laat uw gegevens achter op het vragenformulier.

Back To Top