skip to Main Content

Tafelmassages

Heb je stress en spanning? Kom je niet verder bij de fysio? Of ga je graag preventief en onderhoudend aan de slag? Bij VOEL Massages ben je in goede handen als het gaat om jou en je lichaam. Ik bied verschillende holistische massages aan, onder andere zijn dat de klassieke, voetreflexologie en de energetische massage.

Stress en spanningsklachten

Heb je last van spanning in bijvoorbeeld je nek of schouders of ben je toe aan ontspanning of een combinatie van beiden. Ik kan je helpen je bewust te worden van je lichaam en dat doe ik met massages. Ik heb de keuze uit meer als twintig massages die daarbij helpen. Zoals het woord helpen eigenlijk al aangeeft ben ik niet de enige die wat doet in het proces. Jijzelf speelt een hele grote rol in het bewustwordingsproces. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is bewust aanwezig zijn in je lichaam en voelen wat er gebeurd. Samen gaan we dit proces in en aan. 

Werkwijze massage

De eerste keer beginnen we voorafgaand aan de massage met een intake. Op deze manier krijg ik een beeld van je en weet ik of ik je kan en mag masseren. Op basis van het beeld stel ik een massage voor en gaan we aan slag. Meestal is het gebied wat de aandacht vraagt het gebied wat gemasseerd wordt en soms juist niet. Het eerste consult duurt ongeveer 75 minuten, de vervolgconsulten zijn ongeveer 60 minuten.

Het vervolg is afhankelijk van wat ik tegenkom en hoe de spierspanning is in je lichaam, op basis daarvan plannen we een vervolgconsult in. Dit kan een aantal dagen, een week of twee weken later zijn. Heb je interesse, neem dan contact op via het contactformulier of bel me. Als ik aan het masseren ben neem ik de telefoon niet op, spreek dan in of bel op een later tijdstip terug.

De massages vinden plaats in de praktijkruimte op ons huisadres.

Tarieven

Bij de eerste afspraak wordt een intake gedaan, de duur van de eerste massage is ongeveer 75 minuten.
Elke vervolgsessie is maximaal 60 minuten. Voor tarieven klik hier.

Tafelmassages

Back To Top