skip to Main Content

Stoelmassages voor zzp’ers en particulieren

Er zijn van die perioden dat het lijf tegenstribbelt. Je hebt last van een stijve onderrug, gevoelige nek- en schouderspieren, hoofdpijn of vermoeidheid. Misschien weet je zelf wel waar het vandaan komt. Te lang in dezelfde (slechte) houding achter je beeldscherm, fysiek inspannend werk of stress. Wist je dat een behandeling van Stoelmassage Alkmaar je enorm kan helpen? Of je nu zzp’er bent, een kantoorbaan hebt, in de zorg, bouw of in het onderwijs werkt. Toegankelijk en effectief!

Geest

Stressvermindering

Rust & ontspanning

Bewustwording van je lijf

Meer creativiteit

Verhoogde concentratie

Lijf

Afname pijnklachten

Herstel van spierweefsel

Betere doorbloeding

Preventie RSI-klachten

Meer energie

Hoe werkt een stoelmassage?

Een stoelmassage is een drukpuntbehandeling van maximaal 30 minuten. Dit gebeurt geheel gekleed, op een speciale massagestoel, die ik op jou instel. Heel makkelijk dus. De focus ligt op de rug, nek, hoofd, schouders en armen. Voor ik begin, bespreken we eerst samen waar jij de meeste hinder van ondervindt. En dat allemaal in de rust van mijn Alkmaarse praktijkruimte.

Tafelmassages en aanvullende behandelingen

Behalve stoelmassages voer ik in mijn praktijk Praktijk VOEL ook intensievere tafelmassages uit. Daarnaast geef ik andere behandelingen die je vitaliteit verhogen en inzicht geven in de manier waarop je in het leven staat, zoals irisinterpretaties en Access Bars. Omdat Praktijk VOEL CAT-gecertificeerd is, worden tafelmassages door de meeste aanvullende zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed.

Stoelmassage Alkmaar voor bedrijven en scholen

Denk je dat een massagebehandeling een heel goed idee is voor je collega’s? Stoelmassage Alkmaar komt ook op bedrijven en scholen voor stoelmassages op locatie. Voor je werkgever heeft dit zelfs fiscale voordelen. Attendeer je leidinggevende op deze mogelijkheid!

Stoelmassage ervaren?

Wil je een stoelmassage ervaren? Bel voor een afspraak of laat je gegevens achter op het vragenformulier.

Back To Top