skip to Main Content

Stoelmassages voor bedrijven

Er zijn handenvol voordelen op te noemen van een stoelmassage op de werkvloer. In het kort: je beloont er medewerkers mee en draagt actief bij aan de vitaliteit van werknemers. En dat is goed voor mens en onderneming! Met Stoelmassage Alkmaar weet je bovendien zeker dat de massages door een gekwalificeerde therapeut worden uitgevoerd. Groot effect tegen een overzichtelijke investering in tijd en geld.

Geest

Stressreductie

Toename gelukshormonen

Verhoogde concentratie

Meer creativiteit

Gevoel van waardering

Lijf

Ontspanning

Betere doorbloeding

Herstel van spierweefsel

Meer energie

Preventie RSI-klachten

Hoe werkt een stoelmassage voor bedrijven?

Een stoelmassage is een vitaliserende drukpuntmassage van maximaal 30 minuten per persoon, gekleed en wel op de werklocatie. De focus ligt hierbij op de rug, nek, hoofd, schouders en armen. Vooraf bespreken we samen eerst de eventuele pijnpunten en natuurlijk komen daarin ook zaken aan bod als werkhouding en werkplek. Effectief voor zowel beeldschermwerkers als mensen die fysiek belastend werk doen.

Een stoelmassage levert meer op dan een vrijmibo:

Fittere medewerkers

Minder ziekteverzuim

Hogere productiviteit

Lagere werkdruk

Stimulans voor de werksfeer

Fiscale voordelen

Stoelmassages vallen onder de noemer ‘investeren in duurzame inzetbaarheid’. Daarbij hoort een fiscaal voordeel dat het extra interessant maakt om medewerkers deze faciliteit aan te bieden. Informeer hiernaar bij je accountant of bij de belastingdienst.

Tarieven

Voor stoelmassages op locatie berekenen we een tarief vanaf €26 p.p. ex btw, met een minimale afname van twee aaneengesloten uren. Voor elke opdracht wordt een prijsvoorstel op maat gemaakt, waarbij de massagestoel en overige benodigdheden zijn inbegrepen.

Intensievere behandeling nodig?

Heeft een medewerker een intensievere massagebehandeling nodig om fysieke of stressklachten op te lossen? Dan kan hij/zij een afspraak maken voor een tafelmassage. Stoelmassage Alkmaar is onderdeel van VOEL Massages, dat CAT-gecertificeerd is. Hierdoor worden tafelmassages door de meeste aanvullende zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed.

Stoelmassage ervaren?

Boek een proefsessie! Eerst meer informatie? Bel of laat je gegevens achter op het vragenformulier.

Back To Top