skip to Main Content

Stoelmassages op scholen

Dat de werkdruk voor mensen in het onderwijs hoog is, is geen nieuws. Dit misschien wél: stoelmassages dragen bij aan fysieke en mentale fitheid en helpen daarmee ziekteverzuim voorkomen. En dat kan gewoon op locatie – voor, na of tijdens het lesprogramma. Stoelmassage Alkmaar doet dit bij zowel leerkrachten als ondersteunend personeel, op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast geef ik in de klas ook workshops onderlinge kindermassage.

Geest

Lager stressniveau

Verhoogde concentratie

Betere mentale weerbaarheid

Boost voor de motivatie

Lijf

Rust & ontspanning

Meer energie

Soepelere spieren

Minder hoofd-, nek- en rugpijn

Hoe werkt een stoelmassage op scholen?

Een stoelmassage is een drukpuntmassage van maximaal 30 minuten. De focus ligt hierbij op de rug, nek, hoofd, schouders en armen. Vooraf bespreken we samen eerst de eventuele pijnpunten, met daarin natuurlijk ook aandacht voor zaken als werkhouding. Voor de massage is maar een vrije ruimte van 3 bij 3 meter nodig, liefst op een rustige plek.

Intensievere behandeling nodig?

Heeft een medewerker een intensievere massagebehandeling nodig om fysieke of stressklachten op te lossen? Dan kan hij/zij een afspraak maken voor een tafelmassage. Stoelmassage Alkmaar is onderdeel van Praktijk VOEL, dat CAT-gecertificeerd is. Hierdoor worden tafelmassages door de meeste aanvullende zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed.

Fiscale voordelen

Stoelmassages vallen onder de noemer ‘investeren in duurzame inzetbaarheid’. Daarbij hoort een fiscaal voordeel dat het extra interessant maakt om medewerkers deze faciliteit aan te bieden. De accountant van jullie onderwijsstichting weet hier waarschijnlijk alles van.

Tarieven Stoelmassage Alkmaar

Voor stoelmassages op locatie geldt een tarief vanaf €32 p.p. ex btw, met een minimale afname van twee aaneengesloten uren. Voor elke opdracht wordt een prijsvoorstel op maat gemaakt, waarbij de massagestoel is inbegrepen.

Onderlinge kindermassage in de klas

Een ontspanningsmoment in de klas geeft rust aan de groep én de leerkracht. Stoelmassage Alkmaar biedt daarom workshops onderlinge kindermassage aan, inclusief meditatie. Kinderen leren zich hierdoor beter te concentreren en het zorgt voor verbinding, wat weer leidt tot minder pestgedrag. En: kinderen vinden het leuk om te doen! De workshops richten zich niet alleen op de leerlingen, maar ook op de leerkracht, zodat hij/zij het zelf kan toepassen in de klas.

Stoelmassage ervaren?

Boek een proefsessie! Eerst meer informatie? Bel of laat je gegevens achter op het vragenformulier.

Back To Top